اولا احب ابدى اعجابى بهذا المنتدى المفيد جدا لكل سيده عربيه وانا مبسوطه لانى بقيت عضوه فى هذا المنتدى انا مصريه والاصل صعيديه واحب ان تعرف الاكلات الصعديه اللذيذه واولا حقوم بعمل الويكه الخضراء
المقادير:حوالى نصف كيلو باميه خضراء الحجم الكبير
2حزمة كسبره خضراء
2/1 راس ثوم
كسبره ناشفه
شوربه
الطريقه:تقطع الباميه حلقات رفيعه ثم توضع فى الشوربه وعند النضوج تضرب بالمضرب الكهربائى حت تصير قطع صغيره نوعا ما ثم تقطع الكسبره وتدق مع نصف كميه الثوم وتوضع على الباميه ثم تغلى قليل ثم نضع الكسبره الناشفه مع باقى الثوم فى السمنه حى تحمر مثل الملوخيه وتوضع على الباميه وبالهنا والشفا
23-03-1427 هـ, 11:02 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
23-03-1427 هـ, 11:21 صباحاً
 
لذييييييييييييذه الويكه

بس انا اخبر انو الويكه سودانيه مو صعيديه ؟؟عادي مو مهم

الله يعطيك العافيه

على فكره انا جربتها ب
افرم الباميه في فرامه اللحم الكهربائيه واكمل باقي الطريقه


تسلمين
23-03-1427 هـ, 12:56 مساءً
 
تسلم ايدك يل جميل على الباميه لكن انتى صعديه و عارفه بقى ان الويكه بتبقى احلى مع الباميه الناشفه خصوصا مع العيش الشمسى بتاعنا ياصعايده خرافه و تسلمى
23-03-1427 هـ, 07:56 مساءً
 
24-03-1427 هـ, 04:29 صباحاً
 


الساعة الآن 10:23 .