بسم الله


الاخت الغاليه don اذا ممكن طريقه عمل الحووشي ..؟

وممكن استخدم الخبز النخاله الموجود عندنا بالسعوديه ؟ هو شبيه بالخبز المصري .


جزاك الله خيرا
15-04-1427 هـ, 10:17 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
الحواوشى

نص كيلو لحمة مفرومة
قطعة صغيرة ( لية ) من الخروف
ملح وفلفل وبهارات
فلفلة حامية او شطة
2 بصلة متوسطة
ارغفة خبز بلدى او شامى حسب العدد
ورق فويل
الطريقة
نخرط البصل بالسكينة خشن مش ناعم
ونبشر قطعة اللية بالمبشرة
نضع كله على اللحمة مع الملح والفلفل والشطة
ونخلطهم كويس
نجيب الرغيف البلدى او الشامى واما نعمله بالكامل
او ممكن نقسمة انصاص وممكن نقسمه ارباع
نضع قطعة من الخلطة فى الرغيف ونساوية كويس
من الداخل وبعدين نقفل الرغيف ونضغط علية بأيدنا
نبططه
نفرش ورقة فويل ونضع فيها الرغيف ونقفلة كويس
ونضعة فى الفرن لحد مايستوى بيبقى حوالى نص ساعة
واكتر حوالى 10 دقايق اذا كنتى عيزاه مقرمش
وبالهنا والشفا
ملحوظة
ممكن الاستغناء عن اللية بس ماتكنش اللحمة المفرومة حمراء قوى
يعنى يكون فيها نسبة دهن
ممكن الاستغناء عن الشطة





نضع كله على اللحمة مع الملح والفلفل و البهارات والشطة





ونخلطهم كويس




نضع قطعة من الخلطة فى الرغيف ونساوية كويس






وبعدين نقفل الرغيف ونضغط علية بأيدنا
نبططه




نفرش ورقة فويل ونضع فيها الرغيف ونقفلة كويس










15-04-1427 هـ, 10:57 صباحاً
 
الاخت العزيزة الشعلة انتى تؤمورى وبالف هنا وشفا
على فكرة دة لينك الفهرس بتاع الاكلات المصرية اللى فى ملفاتى حتلاقية فوق متثبت فى اعلى الصفحة لحد ما اخلصه ان شاءالله
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=539485
15-04-1427 هـ, 11:01 صباحاً
 
وبالنسبة للعيش ان شاءالله ينفع بس لو كان تخين قوى كترى بس اللحمة شوية صغيرين كمان
15-04-1427 هـ, 11:03 صباحاً
 
بسم الله

يعطيك الف الف الف عااااااااافيه حبيببتي .واعتذر منك لتاخري بالرد ..جزاك الله خير
19-04-1427 هـ, 12:26 مساءً
 


الساعة الآن 09:17 .