السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

بقالى يومين نفسى فى الدقوس وورق العنب بالزيت

قلت خلاص مفيش غير اخواتى فى المنتدى هما اللى هيساعدونى باذن الله

والف شكر ليكم مقدما ياغاليين
03-05-1427 هـ, 11:31 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حتى انا زيك ابي طريقة الدقوس .. للاسف السلطه ماعرفها
04-05-1427 هـ, 12:20 صباحاً
 
السلاااااااام عليكم
اللي اعرفه عن الدقوس انه تطحنين في المطحنة اليدويه الطماطم مع كم حبه فلفل اخضر حار وقليل كسبره
و سلااااااااااااااام
04-05-1427 هـ, 12:29 صباحاً
 
صح بس لمن تخلصين حطي عليها عصرة ليمونه وشويه ملح
04-05-1427 هـ, 12:42 صباحاً
 
بصي يا قمر انا مرة اختها من اخت هنا بس للاسف مش فاكره اسمها

طريقتــها:
طماطم + بصل + ثوم + فليفلة خضراء .. وتضعينهم بعد غسلهم وتقطيعهم في الخلاط ..
ومن ثم تاخذين زيت وتضعينه في قدرالدقوس وتضعينه في النار .. ثم تاخذين بصل مقطع صغير جدا + ثوم مدقوق + فليفلة خضراء صغيرة جدا .. وتضعينهم في الزيت وتقلبينهم جيدا وتضعين فلفل أسود + كزبرة مطحونه + كمون مطحون .. وتستمرين في التقليب لمدة خمس إلى سبع دقائق .. ثم تضعين الطماط ( الذي خلطتيه مع البصل والثوم والفلفلة الخضراء ) في القدر .. وتقلبينهم .. ثم توطين النار على القدر .. ثم تضعين ملعقتين كبيرتين صلصة ( معجون طماط ) + كزبرة طازجة مقطعه ..
وطبعا احفظيها في برطمان .. في الثلاجه ..
04-05-1427 هـ, 02:39 مساءً
 


الساعة الآن 03:56 .