المقادير على حسب اسرتك انا عملت كيلو الا كوبايه و م\ص ملح و ميه حسب العجن انا اخد معايه كوب و نص ميه

بس عجنتها فى العجانه و بعدين لتتها عاى ايدى شويه بسيطه لغايه ما تكون لينه و ناعمه نسيبها ترتاح ربع نص

ساعه و ده شكلها بعد ما ريجناها على فكره انا عملت من المقدار ده 2 فطير مشلتت و2 فطير حلو





بعدين نقسمها 2 كبار شويه و 2 اصغر و ممكن نخليهم 3 كبار و نصغر 2 التانين و نبتدى نفرد و لو اتقطعت منك

مافيش مشكله و بعد الفرد تكون رقيقه ندهنا بالسمن اللى سايحناه دهن باذمه


































كمان



كمان











وده الشكل النهائى بعد ماسويته زى المشلتت و هى سخنه قطعتها و رشيت عليها التوفو و ممكن نحشيها مربى و

نرش سكر بودره على وش الفطيره و بالهنا و الشفا كمان المشلتت بيتاكل مع احلى شىء العسل الاسود و ممكن

معاه طحينه و يا سلام لو فيه جبنه قريش


علي فكرة نقلتة من احد المواقع والعذر منها


الله يعطيك الف عافيه ويجزاك خير
{ رَبّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْت إِلَيَّ مِنْ خَيْر فَقِير }
حواءوادمfh
اهلين اختي زين انك حصلتي الموضوع قبل ما يطير في مهب الريح
واااو شكلها لذيذه والله مايحرمنا نمك اخت برتغاله حامضه{بلاش حامضه خليها سكريه}يااحلى سكر
ويعطيك العافيه..

بسم الله

اختى ممكن توضحين اكثر .....الحشوة كانت ايه ؟ وبعدين كيف الفها دائريه ؟


الساعة الآن 03:40 .