السلام عليكم و رحمة الله و بركاتة

ممكن كل اخت تدخل الموضوع تكتبلى اسماء البهارات الاساسية اللى لازم تكون موجودة فى اللبيت
او تساهم باى وسيلة


جزاكم الله كل خير







لا تنسونى من الدعاء ان الله يشفى فلان و يفرج كربى " لا تدعولى كتابة لكن ادعولى بقلوبكم"
و صلى الله و سلم و بارك على سيدنا محمد و على اله و صحبة اجمعين
و لله الحمد
تسلمى لى

انا فعلا من مصر






لا تنسونى من الدعاء ان الله يشفى فلان و يفرج كربى " لا تدعولى كتابة لكن ادعولى بقلوبكم"
و صلى الله و سلم و بارك على سيدنا محمد و على اله و صحبة اجمعين
و لله الحمد
السلام عليكم

البهارات تختلف حسب كل بلد وطريقة الطبخ لكن الاساسيات في المطبخ الخليجي هي الملح والفلفل الاسود والكركم والبزار وهو خليط من البهارات والليمون الاسود المطحون والصحيح وحب الهيل والداسين صحيح ومطحون
والسنوت واليليلان

وسلامتكم
البهارات المهمه بالمطبخ الكمون والفلفل الاسود والدارسين والليمون الاسود والكركم والبهارات المشكله وحب الكزبرهالناشفه و ورق الغار ونستخدم للرز حب هيل وحب قرنفلوحب كمون ويطلع نكهته رووووووعه ومشكوووووووره


وانا مع الخوات واشتري كميه وضي بعضها في زجاجيات للستعمال والباقي احتفظي فيه في الفريزر
سبحان الله وبحمده --سبحان ربي العظيم
اللهم اغفر لوالدي ووارحمهم وووسع منااازلهم


الساعة الآن 09:03 .