اهلين كيفكم بنات

ياليت اللي تعرف طريقه عمل صينية الملفوف في الفرن تديني اياها عملت سرش مالقيتها
ما ادري هو الملفوف ينسلق ولا لا والحشوة بليز اللي تعرفها

بسرعة بنات بسويها غدا

تفضلي أختي ريماس يارب تكون الصينية المطلوبة

http://forum.hawaaworld.com/showthre...460783&page=31


اسأل الله العظيم بمنه وكرمة أن يسكنo0 أم فيصل o0الفردوس الأعلى من الجنة
تسلمي يالحن الورود ربي يسعدك

هي الطريقه قريبة منها لكن افتكر كان فيها الملفوف مقطع صغير اللي كنت ابغى اتأكد منه هل اسلقه وبعدين اقطعه
وكيف اسلقه افككه ولا احطه زي ماهو بحكم اني حقطعه؟
اقتباس مشاركة  (ريمــــــاس")
تسلمي يالحن الورود ربي يسعدك

هي الطريقه قريبة منها لكن افتكر كان فيها الملفوف مقطع صغير اللي كنت ابغى اتأكد منه هل اسلقه وبعدين اقطعه
وكيف اسلقه افككه ولا احطه زي ماهو بحكم اني حقطعه؟
اهلا بيكى ياريماس وشكرا لحن الورود
اسلقية الاول وبعدين قطعى كل ورقة اجزاء صغيرة زى كدة








او كدة


وعموما انا تحت امرك فى اى سؤال وطريقة الورق بالتفصيل حتلاقيها فى اللينك دة

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=539485





don روحي ياشيخه ربنا يوفقك ويزيدك من خيرة كمان وكمان اللي اديتيني اياه طريقة اللف بس فيه طريقة تحطيه بالصينيه بدون لف يعني تفرشيه طبقه اولى وبعدين اللحمه وفوقها باقي الملفوف واعتقد انه مقطع مفروم انا قريتها هنا بس مش عارفه لمين ومش فاكرة الموضوع كويس
عموما ربنا يسعدك ولا يحرمنا من طلتك الحلوة


الساعة الآن 04:10 .