Analysis Services
اهلين كيفكم بنات

ياليت اللي تعرف طريقه عمل صينية الملفوف في الفرن تديني اياها عملت سرش مالقيتها
ما ادري هو الملفوف ينسلق ولا لا والحشوة بليز اللي تعرفها

بسرعة بنات بسويها غدا
18-05-1427 هـ, 01:59 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تفضلي أختي ريماس يارب تكون الصينية المطلوبة

http://forum.hawaaworld.com/showthre...460783&page=31
18-05-1427 هـ, 11:30 مساءً
 
تسلمي يالحن الورود ربي يسعدك

هي الطريقه قريبة منها لكن افتكر كان فيها الملفوف مقطع صغير اللي كنت ابغى اتأكد منه هل اسلقه وبعدين اقطعه
وكيف اسلقه افككه ولا احطه زي ماهو بحكم اني حقطعه؟
19-05-1427 هـ, 05:25 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (ريمــــــاس")
تسلمي يالحن الورود ربي يسعدك

هي الطريقه قريبة منها لكن افتكر كان فيها الملفوف مقطع صغير اللي كنت ابغى اتأكد منه هل اسلقه وبعدين اقطعه
وكيف اسلقه افككه ولا احطه زي ماهو بحكم اني حقطعه؟
اهلا بيكى ياريماس وشكرا لحن الورود
اسلقية الاول وبعدين قطعى كل ورقة اجزاء صغيرة زى كدة








او كدة


وعموما انا تحت امرك فى اى سؤال وطريقة الورق بالتفصيل حتلاقيها فى اللينك دة

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=539485
19-05-1427 هـ, 08:10 مساءً
 
don روحي ياشيخه ربنا يوفقك ويزيدك من خيرة كمان وكمان اللي اديتيني اياه طريقة اللف بس فيه طريقة تحطيه بالصينيه بدون لف يعني تفرشيه طبقه اولى وبعدين اللحمه وفوقها باقي الملفوف واعتقد انه مقطع مفروم انا قريتها هنا بس مش عارفه لمين ومش فاكرة الموضوع كويس
عموما ربنا يسعدك ولا يحرمنا من طلتك الحلوة
22-05-1427 هـ, 07:01 صباحاً
 


الساعة الآن 08:11 .