المقادير
سمك حسب الرغبه مغسول و متبل في دقيق وملح
بيض _زبادي_ كركم_بها رالسمك_نشا_ملح_ثوم _بصل_دقيق
-بقسماط

علي حسب كميه السمك

الطريقه

نخلط بيضه مع كوب زبادي وكركم وبهارات السمك وثوم مبشور
((وشوية نشا ملعقه صغيره)) وملح وبصله كمان مبشوره
تخلطيها كلها مع بعض مزبووط
ناخذ السمك المتبل في الدقيق والملح ونغمسه في الخلطه حقت الزبادي
والبيض
وفي هذه الاثناء نشغل علي الزيت

وبعدين تاخذي بقسماط مع شوية دقيق
وبعد ما تغمسي السمك في الخلطه مزبوط
تشيليه وتحطيه في البقسماط والدقيق وتقلبيه
وعلي طول تقليه في زيت غزير وتخلي النار هادئه
ولاتعلي عليه يحترق

وزيني الصحن بالخضار والخس والطماطم والليمون
وقدميها مع رز الصياديه وصوص الطماطم الحار


وعليكم بالف عافيه
:cook
:
( ام علاء)


اختى العزيزه طريقتك جميله بس ياريت بلاش الزبادى لان الرسول عليه السلام لم يجمع بين سمك ولبن واثبت العلم ان الجمع بينهما ضار ولكى التحيه


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
الله يسلم ايديك
بسم الله

ممكن الاستغناء عن الزبادي ؟ لانه مضر
بسم الله

ممكن الاستغناء عن الزبادي ؟ لانه مضر مع السمك


الساعة الآن 01:17 .