بعد الاقبال الاكتر من روعه و الدعم اللى كان فوق توقعاتى و ردودكم الخطيره قررت اني اديكم من وصفاتى الخاصه و المبتكره و سميتها كدا(استعمالات جديده للقشطه )لانوا احنا ما ناكل القشطه كتير فى البيت بس فى الحلا قررت اطلعلها وصفات جديده ماااااااالحه
اسياخ الدجاج بالقشطه

المقادير:"سته اشخاص"
8صدور دجاج "حسب الرغبه و كميه الاشخاص"
1علبه قشطه
ملح +فلفل اسود+كمون مطحون

الطريقه:
تقطع الصور مكعبات متوسطه الحجم و توضع فى زبديه مع القشطه و الملح و الفلفل و الكمون "للنكهه فقط"و توضع فى الثلاجه ساعه ثم تشبك فى اعواد النكاش "الخلال"الصغيره اجمل
نضع فى الصحن دقيق و نضع معه ملح وفلفل اسود و نقلب اعواد الدجاج فيه ثم نقلبها فى البيض و البقسماط "شابوره مطحونه" وتقلى و تقدم مع الرز بالبصل و البطاطس المقليه


لمزيد من الافاده طريقه الرز بالبصل :
تفرم بصله كبيره فرما ناعما او اجنحه رفيعه و تحمس فى الزيت الساخن حتى تخرج رائحه جميله داخل القدر ثم يضاف حبه ماجى و تطفا بالماء و يوضع الرز و يطبخ حتى يستوى يرش على الوجه صبغه زعفران و بالعافيه

مميزات هاذا الطبق ان الدجاج الصدور عاده تكون خشنه الالياف و لاكن نقعها فى القشطه تطريها و تخليها تذوب فى الفم ذوباااااااااااان

و بالهناء و العافيه
17-10-1427 هـ, 06:55 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تسلم ايدك ياقلبي على الطبق الرائع
وفعلا هذا مايحصل احيانا مع صدور الدجاج تكون ناشفة
لكن فكرتك حلوة


الله يسعدك يارب
17-10-1427 هـ, 07:06 مساءً
 
تسلم ايديك
17-10-1427 هـ, 07:18 مساءً
 
يا هلا و الله اسفرت وانورت على قولت اهل الشرقيه
و على قوله اهل الغربيه ياهلا و مرحبا و على بيتنا نووووووووور

و الله انى محضوضه انوا اول وحده ترد على موضوعى انتى يا عزيزه و يحلى ايامك يارب على الدعوه الحلوه
18-10-1427 هـ, 02:13 صباحاً
 
و بالنسبه للاخت "مصبوبه اخت مصيونه "

ويدينك ياعسلسل خخخخ

واشكرك على تواصلك
18-10-1427 هـ, 02:15 صباحاً
 


الساعة الآن 02:03 .