Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
اخواتي وحبايبي في منتدي حواء

عندي طلب ملح وضروري جدا جدا انا كنت عاوزة طريقة عمل الرقاق اكيد المصريين يعرفوة الي هو عبارة عن طبقات رقيقة جدا وناشفة من الخبز وتكون لونها ابيض وبيوضع عليها شوربة وتتعمل في صينية من طبقات وتحشي في الوسط بلحمة مفرومة

يا رب تكونوا عرفتوا قصدي المهم بقي انا عايزة طريقة عمل خبزة الرقاق نفسها يعني ازاي بيتعجن ويتخبز وشكرا ( بس بطريقة مفصلة ارجوكم )
05-12-1423 هـ, 12:53 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هل قصدك المشلتت .
05-12-1423 هـ, 03:53 صباحاً
 
لا يا زينب يا حبيبتي يا """ملكة المعجنات"""" عرفتيني ولا لسة
انا قصدي الرقاق عبارة عن نوع رقيق جدا من الخبز انا كان ممكن نقول علية خبز مش لاقية اسم تاني ويكون لونة ابيض فاح وبتعمل بالطريقة الي قلت عليها فوق
بصي هو شبية باوراق الجلاش في الحجم واللون بس بيكون اقصي كثيرا من الجلاش انتي عارفة الجلاش ورقة طري عاوزة اعملة نفيس وجوزي قالي حتجربي يعني حندفع غاز كتير اصلة ملسوع مني ومن فاتورة الغاز من كتر اتجارب هاهاهاهاهااهاه علشان كدة كنت عاوزة طريقة مضمونة 100% علشان ..............
شكرا حبيبتي علي تعاونك انتي مشهود ليكي بكدة
05-12-1423 هـ, 06:58 مساءً
 

أحترت انت تعرفيني طيب ممكن اعرفك .
05-12-1423 هـ, 09:39 مساءً
 
مين اداكي لقب ""ملكة المعجنات"" وكان وش الخير:24: عليكي ها عرفتي ولا لاء يا مشرفتنا العزيزة لو معرفتيش وغلبتي خلاص اقولك
05-12-1423 هـ, 11:14 مساءً
 


الساعة الآن 08:29 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏