انا جالى صوص مكتوب علية صوص الكارى الاحمر اية الاكلا ت الى ممكن اعملها بية كمان انا جيت اجرب اعمل لزانيا وانا بسلقها عجنت مع انى حطيتها بمية سخنة وزيت العيب من نوعها ولا اية انا طول عمرى بسلق مكرونة لية حصل كدة مع الزانيا واتكسفت قدام اخواتى هى نوع اسمة مكرونة الامارات هل دة نوع مش كويس ولا انا عملت حاجة غلط
23-01-1428 هـ, 03:52 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1


وتم تعديل العنوان لسؤال واضح
23-01-1428 هـ, 04:10 صباحاً
 
up
23-01-1428 هـ, 11:46 صباحاً
 
لية محدش جاوبنى يا بنات
23-01-1428 هـ, 06:29 مساءً
 
ممكن سلقتي المعكرونه كثير...الزنيا يكفيها نص سلقه عشان الصوص بيعطيها ليونها لم تدخل الفرن.....
و صوص الكاري ما عندي فكره عنه...انا اعرف بودرة الكاري....ينعمل منها مرق دجاج و تدخل في عدد من الاكلات الهندية
23-01-1428 هـ, 07:20 مساءً
 


الساعة الآن 02:57 .