سؤالي عن الفطائر الحادقه والحلوة

انا اعرفه انها بالجلاش لكن ازاي بتطلع طريه من جوه ومحرمشه من بره الصراحه بتبقي لذيذه

انا سالت وقالولي اني بعد ما ارصها في الصينيه وارص الحشو اضع علي الوجه لبن لكن انا عايزة اعرف منكم بتعملوها ازاي اوكي

ومرسيه ليكم جدااااااا
25-01-1428 هـ, 01:53 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
UP
25-01-1428 هـ, 02:58 صباحاً
 
للرفع
25-01-1428 هـ, 03:05 صباحاً
 
مين تعرف يا جماعه ترد عليا
26-01-1428 هـ, 02:33 صباحاً
 


الساعة الآن 02:54 .