السلام عليكم
انا عارفه ان ممكن تبقى اسئلتي عبيطة قووووي
لكن مفيش عندي حد يرد عليها
اول حاجه ازاي اخلي شوربة اللحمة مش سودا على الرغم من اني بشيل الريم اللى بيطلع؟؟؟؟
تاني حاجه اعمل ايه في الحلة الصاج الزرقا لو حد عارفها لما الرز يلصق فيها؟؟؟؟
25-01-1428 هـ, 02:30 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1


يمكنكِ عزيزتي إعادة كتابة المشاركة (في قسم أطباق حواء) بعنوان يدل على المحتوى (بعد التأكد من أنها ليست مكرره) وسيتم اغلاق هذا الموضوع وسيتم تغيير العنوان..

للأهمية:* تنويه بخصوص الأسئلة بالأقسام والملفات المتنوعة والعناوين المبهمة *

*المسافرة*
27-01-1428 هـ, 10:45 مساءً
 


الساعة الآن 08:44 .