السلام عليكم يا بنات

ان شاء الله تساعدوني في طلبي لاني عارفاكم تحبوا الخير

انا اموت على الكوردن بلو ونفسي اتعلم طريقته وحشوته بالظبط

خصوصا الايام دي نفسي رايحه عليه جدا وانتوا عارفين الحمل

واخر مره لاقيته في مطعم ما عاجبنيش طعمه ابدا

وعايزه اتعلمه وبعد كدا اعمله في البيت عندي

فياريت اللي تعرف الطريق تدلني عليها الله يدلها على كل خير وصواب

ومشكورين
11-02-1428 هـ, 04:05 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السلام عليكم
صباح الخيرات
أولا الله ييسرأمرك ويقومك بالسلامه
ثانيا راح أقولك على طريقة الكوردن بلو شفتها من شيف مصري لذيذه
أولا لوباللحم
تحتاجين شرائح لحم مثل الستيك رقيقه ولازم تكون لحم عجل بتلو قولي للجزار ويعطيكي لأنه مايحتاج وقت للإستواء ودقيها حتى تصير رقيقه وبعدين تبليها بملح وفلفل اسود وبعدين حطي بوسطها شريحة مرتديلا أي نوع تحبين وشريحة جبن بس يكون من النوع اللي يتحمل الحراره نوعا ما وبعدين لفيهم من النص وسكريهم بأعواد أسنان مضبوط وبعدين غمسيهم بدقيق ثم بيض ثم بقسماط غمسيهم كويس وبعدين إقليها بالزيت وقدميها صحه وعافيه
لو بالدجاج
إستبدلي شرائح اللحم بالدجاج ودقيها مضبوط وسوي نفس الخطوات السابقه
وأختي دايم تقولي سويها لي لأنها تحب الكوردن بلو لكن الكسل
أتمنى أكون أفدتك ولوأي سؤال حاضرمن عيوني والله يسعدك لاتنسيني من دعوة من قلبك لي بالزوج الصالح عاجل غيرآجل واللهم صلى على نبينا محمدوعلى آله وصحبه وسلم
11-02-1428 هـ, 06:18 صباحاً
 
عبير البنفسج الله يسعدك يا قلبي دنيا واخره
ويرزقك بالزوج الصالح عاجلا غير اجلا اللي يقدرك ويحطك تاج على قلبه

انا مافهمتش ازاي ادقها والفها من النص يعني اتنها ولا تكون ملفوفه زي البقره وازاي اقفلها باعواد سنان اتمنى ماكنش ازعجتك
11-02-1428 هـ, 01:30 مساءً
 
ادخلى على موضوع اطباق مجربة هتلاقى فى اخر صفحتين موضوعى للتشكن رول بالصور هى نفس الطريقة باختلاف الحشو حشو الكوردن بلو رومى مدخن وجبن موتزريلا
11-02-1428 هـ, 03:32 مساءً
 
يويو من مصر شكرا يا قلبي بس انا دخلت الموضوع لاقيتك كاتبه الطريقه لكن مفيش صور
11-02-1428 هـ, 03:55 مساءً
 


الساعة الآن 05:34 .