السلام بنات اليوم ابي اقلي الزهره او (القرنبيط )ياليت تعطوني طريقه للزهره ابي بسرعه حق الغداء اليوم ...
07-03-1428 هـ, 12:41 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حاقولك على احلى طريقه لقلى الزهرة
اسلقى الزهرة بماء مغلى و شويه كمون شويه و انتبهى لا تنهرى
طلعيها فى مصفاة
اخلطى كوب من الطحين مع كوب و ربع حليب تقريبا مع 2 بيضة و فص توم مهروس او توم بودرة
ملح فلفل كمون شطة و قلبى بمعلقة خشب او مضرب يدوى المهم ان العجينة تكون زى عجينه الكيكة مش ضرورى تحطى كل الحليب
غمسى الزهرة فى الخليط و ضعيها فى البقسماط و لنتيجه احلى انا بخلط خلطة البروست كنور او ماجى
مع البقسماط بيكون يجنن و اقليها فى زيت غزير و بالهنا و الشفا
ملحوظه فى كتير بيكتفوا بالعجينة فقط و يقلوها بس انا افضل اضافة البقسماط
07-03-1428 هـ, 12:51 مساءً
 
وعليكم السلام عندي طريقه أتمنى انها تعجبك تبلي الزهره حطي بالخلاط ثوم وبهارات وفلفل أسود

واحمر وزعتر بري وكزبره خضرا وتبلي الزهره واتركيها بعد فتره اغمسي الزهره بالبيض المخفوق

وبعدين حطيه بالدقيق او بقسماط وضعيه بالفريزر ربع ساعه وبعدين اقليها وبالعافيه
07-03-1428 هـ, 12:57 مساءً
 
8 بيضات +ملح + مل ك كمون ناعم + مل ص فلفل أسود + 2 مل ك كسبره خضراء مفريه + 2مل ك بقدونس مفرى + 5مل ك دقيق---ويقلبوا مع بعض بشوكه ويوضع القرنبيط المسلوق فى هذه الخلطه ويحمر فى الزيت0
07-03-1428 هـ, 01:03 مساءً
 
ممكن توضع فى صينيه فى الفرن بخلط المكونات السابقه مع بصله مقلبه فى مل زيت حتى تصفرثم نقلب معها 2 طماطمه -اونضع البصله والطماطم بدون تسبيك ونخلط معهم القرنبيط المقطع صغير وجزر مبشور وتدخل الفرن0
07-03-1428 هـ, 01:17 مساءً
 


الساعة الآن 02:11 .