Analysis Services
بنات

بالنسبه لمحشي ورق العنب

اللي بالرز انا الحمد الله استاذه فيه

انما محشي ورق العنب اللي محشي لحمه مفرومه بس


في ناس يقولو لي بنسلق الورق اوي ونحشيه لحمه مفرومه مستويا ومجرد اننا نلفه ويتاكل كده


وفي ناس يقولو لا احنا بنحشيه لحمه نايا ونضعهم يستوا ع النار عادي بعد مانضيف لهم شوربه



وانا حيرانا وعايزا اعرف الطريقه الصحيحه


اتمني حد يغيديني
08-03-1428 هـ, 05:36 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا الي اعرفه ان اللحم يكون محموس يعني مو نئ لايكون مستوي لكن يلف ويطبخ مع الورق..وبعضهم يضيف مع اللحم ارز وبكذا يحتاج طبخ طبعا..
08-03-1428 هـ, 05:47 مساءً
 
بصى يا قمر انا طريقتى انك تغسلى الرز و تحطى لحمو مفرومة نيه و ملح و فلفل و طماطمايه مبشورة
و ملعقة سمنة و معلقه زيت و اسلقى الورق شويه و بعدين احشيه عادى و رصيه فى حلة و اسقيه شوربه مع حتة زبدة مع وضع طبق مقلوب و بالهنا و الشفا و انا بصراحة اول مرة اسمع ان يتحشى لحم معصج و يتاكل على طول
يا سلام لو تعملى كوارع و تخليها و تحطيها فى طاجن و ترصى ورق العنب و تسقيه بشوربه الكوارع مع كام فص توم على الوش و تقفليه بفويل و فى الفرن لغايه مايستوى مممممممم جوعتينى
08-03-1428 هـ, 08:35 مساءً
 
مشكورة على هالموضوع الجميل .

وش رايك في طريقة طبخها في قدر الضغط

وشكرا
08-03-1428 هـ, 08:56 مساءً
 
نجمه1428

بصراحه اول مرة اعرف ان ورق العنب بيتعمل في حله الضعط
ما اعتقد انه بيستاهل كميه الحرارة دي



صاصا

طريقتك جميله بس انتي نسيتي ليه الشبت والبقدونس؟

وفعلا طريقة الكوارع دي تجوع
باين عليكي شطوره في الطبخ

وانا كمان اول مرة اسمع بحكايه انه يتحشي ويتاكل كده زي ماهو غريبه

فقلت اسال البنات في المنتدي واكيد مش هيقصروااااااا



ام فوفو

طريقه خلط اللحم بالرز دي بعملها اوقات

وماجربت طريقة النئ دي قبل كده


بجد مشكورين علي ردكم عليا


يعني من الاخر

احط اللحم مستوي وبرضو اسويه مع ورق العنب ع النار عادي ؟؟
08-03-1428 هـ, 11:22 مساءً
 


الساعة الآن 12:14 .