يا ريت يا جماعة تقولولى ازاى نطبخ السبانخ بالتفصيل علشان أنا بحبها ولكن لا أعرف أطبخها
معلش أنا خايبة شوية فى الطبيخ بس أدينى بتعلم معاكم
ولكم منى جزيل الشكر

شوفى يا ستى حاقولك على طريقتى
اولا تقطعى السبانخ بالسكينه كانك بتخرطى بقدونس بس اكبرشويه
اغسليها كويس جداااااااا و حطيها فى مصفاه تمام كدة
نجيب حلة و نحط بها سمنه او زيت و نشوح بصله لحد ماتصفر و بعدين نضيف مكعبات اللحمه
و نقلب شويه و بعدين نحط صلصه و شويه ماء و سبيها تتسبك و بعدين لما اللحمه تستوى
نحط الملح و فلفل اسود و نحطالسبانخ ( انا مش باسلق السبانخ ) علشان غايدتها ما تروحش و كمان اطعم سبيها على النار حوالى 10 دقائق لغايه لما تستوى
و بعدين نفرم كام فص توم و نشوحهم فى سمنه و نحط ملعقة كزبرة ناشفة و هوب على السبانخ و غطى الحلة و بعدين قدميها مع رز بالشعريه و بالهنا و الشفا
رب لا تذرنى فرد و انت خير الوارثين
ولاء ازيك ....
بتقطعى السبانخ ناعم وتفرمى عليه كسبرة خضرة بتجيبى الحلة تحطى زيت او سمنة وتحطى بصلة مفرومة لحد ما تصفر وبعد كدة تحطى السبانخ وتحطى عليها عصير طماطم او صلصة بس بالتجربة الصلصة احلى معاها كتير كتير وتحطى مرقة اللحم اذا مفيش لحمة فيها وتبليها بالفلفل والملح لحد ما تستوى بعد كدة فى مقلاة ثانية تجيبى شوية زيت وتحطى ثوم مفروم وشوية كسبرة ناشفة زى الملوخية بالضبط وتحطيها على السبانخ وهى سخنة
وبالهنا والشفا



Fareeda_2000
نفس الطرق السابقه ولكننىأضع الثوم المفرى مع البصل عندما البصل يبدأ يصفر أضع الثوم يصفروا مع بعض ثوم الكسبره الخضراء المفريه أقلبها دقيقهأو أثنين ولكننى ماجربتها بالكسبرة الناشفه ثم عصير الطماطم ثم السبانخ وكوب شوربه وتهدى النار وإن أحتاجت شوربه ضعى قليل0
امى بتحط عليها كبشة رز صغيرة عند السواء عشان تاخذ قوام شوية.
تخلصى من الارداف و المؤخرة و الدهون المكدسة باسبوع (من صنع يديك)
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1117021



اللى ولدت بحقنة الظهر "الابيديورال" تجى تشوف الحل السريع للصداع
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=1824543


الساعة الآن 08:58 .