shuaa

shuaa @shuaa

عضوة فعالة

ساعدوني مع الكريمه الطازجه

اطباق عالم حواء

ساعدوني مع الكريمه الطازجه

دايم ادا سويتي الكريمه الطازجه الي بالفرن سواء بالجبن او البيض ماتطلع حلوه تتطلع متماسكه بس من جوه كلها متخرمه ومتشربه السكر المحروق ليش ياتري ايش السبب ياليت تعلموني واكون شاكره:29: :06:
5
683

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

lolita2
lolita2
شوق صح كدة الاسم :27: اسمك حلو شوفي يا سيتي لو تقصدي الكريمة الي بتتعمل في الفرن يعني الكريم كراميل
نفس مشكلتك كانت بتحصل معايا السبب انك بتحطي اللبن بارد لازم يكون البن دافي قبل ما تحطية علي البيض
بس الحل بسيط قوي شوفتي ازاي
:cook:
سلام يا عسولة اي سؤال انا موجودة :26:
shuaa
shuaa
ياحبيبتي اسمي مو شوق اسمي شعاع ومشكوره عيوني بس معقول الحليب هو السبب يعني يكون دافي او ساخن ياليت المساعده:cook: :24:
lolita2
lolita2
انا اسفة يا شعاع shuaa اعذريني بس علي حسب خبرتي وتجربيت مع الكريم كراميل الحليب فعلا لازم يكون دافي شوية يعني مش سخن قوي وجربي وقوليلي:26:
ام الفهود 2005
ام الفهود 2005
انا عندي طريقه سهله وتضبط
المقدير
12 ملعقة حليب بودره
6بيضات
نص كاس سكر
كاس وربع ماء
فانيلا
الطريقه
توضع جميع المقادير في الخلاط
وبعدين في الصينيه فيها سكر محروق وفي حمام مائي
وفي الفرن

طريقه مجربه وحتي صرت اسويها علي قدرة قادر
شمس الحب1
شمس الحب1
فعلا ياخت البرق طريقه سهله