السلام عليكم كيفكم يا صبايا عندي طلب صغير هو طريقه سلطه الملفوف اللي بناكلها عند كنتاكي انا كتير بحبها بس ما بعرف كيف بتنعمل ياريت اللي بتعرف الطريقه تكتبها الله يجزيها كل خير بس ياريت الطريقه تكون مجربه ومضمونه والف شكر
22-03-1428 هـ, 11:45 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بصى يا جميل حاقولك على طريقتى و هى معتمدة عندى فى العزايم
بتجيبى ملفوف حجم صغير و قطعيه بالسكينه شرائط رفيعه او ايشريها حسب الكميه ممكن نصف الملفوفه
ابشرى من 3 الى 4 جزر
الصوص علبه مايونيز + 2 ملعقه قشطة و دة السر بحيث يكون الصوص كريمى مش لاذع + ملعقه سكر + ملعقه خل و اخلطى الكل و ضيفيه لمزيج الملفوف و الجزر و قلبى الكل و ضعيه فى التلاجه لوقت التقديم
ملحوظه لو الملفوف ناشف يعنى بيرقمش اسقطيه فى ماء ساخن لمدة دقيقه و ارفعيه على طول و صفيه تماما من الماء و الف هنا و شفا
22-03-1428 هـ, 01:27 مساءً
 
الله يجزكي كل خير انت الوحيده اللي عبرتيني ***** الله رح اجربها واكيد رح تطلع طيبه الف شكر
22-03-1428 هـ, 10:11 مساءً
 


الساعة الآن 11:49 .