الجوQــــرQ @algoqrq
محررة فضية
عندي ورق عنب طازج كيف أجهزه للمحشي أخلله ؟ أو أسلقه؟الخبيرات يردون قبل يخرب عندي..
^^^ نفس السؤال يعني ورق أخضر
9
918
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
مسلمة11
•
الصبار :ممكن تسلقيه وتصفيه وضعيه في اكياس وضعيه في الفريزر وطلعيه وممكن اضعه في ما حار اوتركه يذوب من حاله واحشيه او اغسله واصفه فوق بعض واضعه في اكياس ويوضع بالفريز وبعدين يطلع من الفريزر وعلى طول بالماء الغلي ويسلق ويصفي ويحشىممكن تسلقيه وتصفيه وضعيه في اكياس وضعيه في الفريزر وطلعيه وممكن اضعه في ما حار اوتركه يذوب من...
اذ للتخزين اغسليه
وبعدين حطيه فى علبه بلاستيك فى الفريزر
اذ بتسوينه حطيه قبل الحشوه فى ماء مغلى وكذا يكفى من دون سلق
وبعدين حطيه فى علبه بلاستيك فى الفريزر
اذ بتسوينه حطيه قبل الحشوه فى ماء مغلى وكذا يكفى من دون سلق
مسلمة11 :اذ للتخزين اغسليه وبعدين حطيه فى علبه بلاستيك فى الفريزر اذ بتسوينه حطيه قبل الحشوه فى ماء مغلى وكذا يكفى من دون سلقاذ للتخزين اغسليه وبعدين حطيه فى علبه بلاستيك فى الفريزر اذ بتسوينه حطيه قبل الحشوه فى ماء...
بس افضل انه في التخزين ما ينغسلش الاول علشان مايعملش ثلج بين الورق بس تغسليه قبل الاستخدام مباشره
صحيح اذا اتغسل ووضع فى الفريزر بيعمل تلج وتنهرى الورقة
اما يجفف بعد الغسل او لا يغسل وقبل الحشو يوضع فى ماء مغلى
ويحشى بالارز المصرى وبصل وطماطم ولحمة مفرومة وبقدونس
وسمن او زيت ويحشى ويعصر ليمون عليه ويوضع قليل من مرقة
يسوى وبالهنا والشفا
اما يجفف بعد الغسل او لا يغسل وقبل الحشو يوضع فى ماء مغلى
ويحشى بالارز المصرى وبصل وطماطم ولحمة مفرومة وبقدونس
وسمن او زيت ويحشى ويعصر ليمون عليه ويوضع قليل من مرقة
يسوى وبالهنا والشفا
الصفحة الأخيرة
او اغسله واصفه فوق بعض واضعه في اكياس ويوضع بالفريز وبعدين يطلع من الفريزر وعلى طول بالماء الغلي ويسلق ويصفي ويحشى