اريد منكم طريقة الحواوشى الأسكندرانى
أنا بشوف الراجل عامله من العجين
يا ترى مين يعرف مقادير العجينة
وكيف يضع فيها اللحم هل يفرد العجينة ويضع اللحمة فى المنتصف ويكورها مرة اخرى ثم يفردها
ولا بيفرد طبقتين ويضع اللحمة فى المنتصف ويضغط عليهم ويخبز بالفرن
اللى تعرف تكتب لى الطريقة
لأنى نفسى أعمله
تحية مصرية محملة بسحر الشرق
الي اعرفه انه مهب عجين هذا شحمة البطن يسمونه منديل كذا تطلبينه من الجزار بسم المنديل وتلفينه فيه الحم الي سويته انا ماقد صلحته بس شفت شيف مع الشيف اسامه يسويها ان لقيت الطريقه كتبتها ان شاء الله بس مااوعدك اني القها لانها من زمان كتبتها ولا اذكر هي فين احاول ان شاء الله
مش هي نفسها الي نشتريها من الفطاطري عندكم في مصر

؟؟؟؟
أيوه هى اللى بتشتروها من الفطاطرى ولكن أنا أريد مقادير العجينة وطريقة العمل
هل هو لما بيعمل العجينة بيفرد عجينتين ويضع اللحمة فى وسطهم ويلصق الأطراف أم ماذا
تحية مصرية محملة بسحر الشرق
لا عزيزتي هي نفسها العجينة وحدة وهي عبارة عن كرة بحجم كرة التنس الأرضي
تم يفردها بالشكل المشهور يقلبها بين يدية
وبعدين بيفردها ويطوي الجنبين الي فوق والي تحت الى منتصف العجينة ثم يضع الخلطة في النص ثم يغلقها من الجنبين اليمن واليسار
ماشي الكلام


الساعة الآن 02:33 .