بطاطس - جزر - بصل - فلفل أخضر ( حراق ) - كسبرة ناشفة - فلفل أسود - ملح كمون - بهارات عصير طماطم الجوانح
الطريقة
نقطع البطاطس على شكل أصابع ونقطع الجزء على شكل أصابع أو حلقات زى ما بتحبى أنا بقطعه حلقات نغسلهم ونغسل العفشة أو الجوانح جيدا
ونقطع البصل حلقات وندعك البصل بالتوابل والفلفل والبهارات وكل المكونات المكتوبة فى أول سطر
ثم نضعهم فى صينية أى صينية طبعا حسب الكمية اللى إنتى حطاها
ثم نضع العفشة أو الجوانح فوقهم
الأفضل تكون صينية كبيرة علشان العفشة أو الجوانح تستوى براحتها
ونضيف إليهم عصير الطماطم بحيث تغطى الجوانح علشان تستوى كويس
وتشيبهم على البوتاجاز من فوق لغاية لما تستوى ثم نضعها فى الفرن حتى يتحمر وجه الجوانح والبطاطس
انا جربتها بجد رائعة وسهلة ومغذية والطريقة قالتها لى حماتى ربنا يخليها
وبالهنا والشفا
07-04-1428 هـ, 08:06 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
الله يعافيك وتسلم يدينك

طبخه من مقاديرها لذيذه
08-04-1428 هـ, 05:19 مساءً
 
هو ايه محدش عجبته الأكله ومردتوش عليا
17-04-1428 هـ, 08:38 مساءً
 
الله يعافيك وتسلم يدينك

طبخه من مقاديرها لذيذه
18-04-1428 هـ, 05:00 صباحاً
 
شكرا على المرور يا قهوة المساء أنتى وجميع الأخوات
21-04-1428 هـ, 08:47 مساءً
 


الساعة الآن 11:41 .