عوزة طريقة صنية سمك فييلية

بصى يا ست يويو

اول طريقه :

تجيبى برام وتخرطى بصل اهله وعليه ثوم حسب رغبتك ما بيقلش كل مره عن راس ثوم (بالنسبه لنا) وعليهم شرائح طماطم وفلفل حراق قرون او فلفل اخضر رومى وحبتين حبهان وملح وفلفل وكله كله على بعضه مع نقطتين زيت وعليهم السمك وعلى طوووووول على الفرن
ممكن تضيفى شطه حمراء وممكن تزودى ملعقتين صلصه وممكن كمان تشيلى الطماطم وتبقى بيضاء.
ما تنسيش لما تشرب ميتها تضيفى ميه بس حبه قليلين ما تكتريهاش ومن الفرن على طووووول على السفره وبالف هنا وشفا


الطريقه الثانيه:

ثوم مفروم نقول مثلا 3 ملاعق شوربه كبيره وعليهم كمون وملح وليمون وتجيبى الليمون الكبير الاصفر وتقطعيه شرائح وتخلطى الكل وعلى الفرن يستحب وضع زيت زيتون احلى من الزيت العادى مع الوصفه دى كمان حطى الخليط ده فى فويل واقفليه جامد وسويه فيه هيبقى روعه باذن الله.

الطريق الثالثه:

جزر مبشور - بصل اهله - كرفس مفروم - السمك

هتتبلى البصل بالملح والفلفل وتحطى عليه الجزر والكرفس فى طبق بايركس حطى شويه زيت وبعدين طبقه خضار وبعدين شرائح السمك الفيليه وبعدين طبقه خضار ودخليه الفرن وباااااااالف هنا وشفااا
لاتنكسر .. ماأحد ٍ مثل قلبي خسر .. لاينثوي عزمك وحيـــل الله قوي ..قاااادر يفرجها بعد ضيق وعسر
اللهم لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
سبحان الله طلبتى الصوانى ومشيتى طب قولى حتى عجبوكى ولا لا؟
لاتنكسر .. ماأحد ٍ مثل قلبي خسر .. لاينثوي عزمك وحيـــل الله قوي ..قاااادر يفرجها بعد ضيق وعسر
اللهم لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
بسم الله
ما شاء الله عليك اخت هبه .طرق لذيذة وصحيه ..طبعتها كلها وان شاء الله اسويها .....تسلمي يا قلبي ويعطيك العافيه


الساعة الآن 06:25 .