Analysis Services
السلام عليكم

عندى استفسارارجوا التجاوب ورق العنب الطازج وشلون طريقة طبخة
26-04-1428 هـ, 11:59 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
وعليكم السلام
خذي الورق وغسليه كويس بعدين أسلقيه تقريبا ربع ساعه..
بعدين جهزي حشوتك وأحشيه عادي واطبخيه بطريقتك..
ان شاء الله اني أفتدتك واي سؤال انا حاضره..
26-04-1428 هـ, 01:08 مساءً
 
بتجيبى ورق العنب أول حاجة بتنزعى العنق بتاع الورقة هتلاقيه مثل العود بتاع الوردة
وتغسليه وبعدين تحطى ماء فى حلة على البوتاجاز وفيها كمون ولما تغلى تحطى ورق العنب فيها شوية شوية لغايت لما يتغير لونه وبعدين تخرجيه من الماء وتحطيه فى مصفى علشان يتصفى من ماء السلق
وبعدين تكونى محضر الحشوة بتمسكى الورقة بتخلى الوجه الخشن اللى هو بيبقى العروق بارزة فيه هو اللى هتحطى عليه الخلطة
بتحطى الأرز عند قاعدة الورقة ثم تأخذى طرفيها تغطى بهم الأرز اللى انتى حطيته وبعدين تلفى عادى زى الكرنب
وبترصيه فى الحلة اللى انتى هتعملي فيها
ولما تيجى تسوى لازم تكون الشوربة ساخنة تضيفيها على ورق العنب يادوبك يغطيه يعنى تحسى إن الشوربة تخللت جميع ورق العنب ولما يغلى ويقرب يتشرب وطى البوتاجاز خالص كأنك بتسوى رز
لكن إذا لاقيتيه استوى طبها بتعرفى انه استوى من الأرز اذا كان استوى ولسه فيه شوربة فى الحلة صفيها
بتمسكى الحلة بالراحة وتميليها وتنزلى الشوربة الزيادة
وإن شاء الله بيتظبط معاكى ويارب أكون قدرت أوصلك المعلومة
26-04-1428 هـ, 02:12 مساءً
 


الساعة الآن 02:22 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏