انا النهارده جايبلكم طريقه تمليح الفسيخ وان شاء الله يا بنات تبقوا ولااجدع فساخانى هاتى كيلو سمك بورى طازج اى حجم و هاتى ربع كوب م-------------------لح وهاتى علبه زجاج او بلاست--------يك وهاتى عدد اتنين ملعقه دون-------كار اولا اغسلى البورى كويس واتركيه يصفى الماء منه وبعد ذلك امسحيه بقطعه قماش نظيفه وابدائى فى حشو النخشوش بالملح والدونكار ورصيه طبقات طبقه من السمك وطبقه من الملح والدونكار الى ان ينتهى المقدار واغلقى العلبه باحكام شديد حتى لايدخل اليها الهواء ويفسدها وافتحى عليه بعد شهر وصحه وعافيه عليكم جميعا
28-04-1428 هـ, 08:55 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شكرااا لك عزيزتي لانني اعيش بكنداولا يوجد رغم ان زوجي يحبه كثيرا وسؤالي ما هو الدن..كار الرجاء الرد...
28-04-1428 هـ, 09:04 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (maple ridge)
شكرااا لك عزيزتي لانني اعيش بكنداولا يوجد رغم ان زوجي يحبه كثيرا وسؤالي ما هو الدن..كار الرجاء الرد...
28-04-1428 هـ, 09:48 مساءً
 
يسلموا لكن هل هو صحى؟
28-04-1428 هـ, 10:23 مساءً
 
انا بموووووووووت فى الفسيخ احنا بنعمله دايما
.بملح بس
واول مرة اسمع عن الدونكار ده.هوعبارة عن ايه بالظبط
28-04-1428 هـ, 11:51 مساءً
 


الساعة الآن 04:36 .