خواتي اللي عندها طريقة المكرونة اللي تكون مخلوطة بالصوص الأبيض وأظن معها بقدونس
بصراحة ذقتها في مطعم وطعمها جنان
أحس فيها طعم حليب مدري زبادي بس المهم مو باشميل

فياليت اللي تعرف لها طريقة سهلة وبسيطة لا تبخل علي فيها >>> مشتهية اسويها
والله يجعلها في موازين حسناتكم

ورجاء اللي ما تعرف أقلها ترفع لي الموضوع محتاجة الطريقة
ودي أفاجئ فيها

تحياتي
كوكب زحل
04-05-1428 هـ, 01:09 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شوفي يااسكر
المقادير
مكرونه
صدر دجاجه مقطع صغير
بصله0فصة ثومه
مكعب ماجي
بقدونس مفروم
فلفل اسود-ملح =بهارات اللي تحبي
=========
تسلقي المكرونه ..
تقطعي البصل وتشوحيه وتحطي الثوم وصدر الدجاجه مكعب ماجي والفلفل والبهار والملح
لحد ماتستوي بس انتبهي لا تنحرق على نار هاديه ...

نجي عند البااشميل
========
ملعقة دقيق
ملعقة جبنه سائله
كريمة خفق او تستبدل بقشطه
الباشاميل طريقته العااديه المتعاارف عليهااا
يفضل تخليه شوي خفيف وبعدين تضيفي له ملعقة الجبنه السائله وكريمة الخفق كوب صغير او ملعقتين
قشطه .
========
الخلط
بعد ماتصفي المكرونه تضيفي لها خلطةالدجاج وتخلطينهم مع بعض وبعدين تضيفين خلطة الباشاميل
وتخلطينهم مع بعض وتضيفي البقدونس وتخلطينه برضوا معااهم ..في الصينيه ودخليها الفرن
ربع سااعه وبعدهااا تمتعي بالذ مكرونه
04-05-1428 هـ, 02:18 صباحاً
 
معكرونه بالصلصله البيضا
المقادير :
حبة دجاج مقطعه بدون عظم ..مكرونه مسلوقه ..صلصه بيضاء ..فلفل باردبصل اخضر ..طماطم.جميعها مقطعه حلقات..زيتون ..مشروم ..جبن موزاريلا ..اوريجانو ..

الصلصه البيضاء :
1 قشطه + 3 ملاعق جبن سائل + 3 ملاعق مايونيز في الخلاط

الطريقه :
نحمر بصله متوسطة الحجم ونضع عليها الدجاج مع قليل ثوم وماجي وبهارات نضع في صينيه الفرن المكرونه ثم الدجاج ثم الصلصه البيضاء وتزين البصل والفلفل الاخضر والطماطم والزيتون وتغطى وتوضع في الفرن30 دقيقه ويرش بجبنة موزاريلا واوريجانو
04-05-1428 هـ, 02:37 صباحاً
 
انا كمان نفسى اعرف طريقتها
بس جربت اعمل الصلصه البيضا زى الباشميل
لكن كان بيجمد بعد الغرف
فعلا انا حاسه انها صلصه تانيه غير الباشميل
04-05-1428 هـ, 06:52 صباحاً
 
فوووووق
04-05-1428 هـ, 07:19 صباحاً
 


الساعة الآن 04:03 .