السلام عليكم لو سمحتو يا اخوات الي بتعرف طريقه لحفظ ورق العنب والكزبره الخضراء تقلي
لانه اجاني كميه كبيرره منه وهاذا موسمه مش عارفه بالزبط افضل طريقه
فلو ابتعرفو اتعلموني جزاكم الله خير
12-05-1428 هـ, 09:54 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
افضل طريقه هى انك تغلى ميه وتحطى فيها ورق العنب على دفعات بسه مش كتير بس اول ما تشوفى
الورقه لونها اتغير مع التقليب ومتسبهوش كتير يدوب غلوه بعد كدة حطية فى ميه بارده علشان ما
يفضلش يستوى لازم نعمل له عمليه تبريد بسرعه وحطيه فى مصفاه وحطيه فى الثلاجه لما تحسى انه

خلاص مفهش ميه رتبه على بعض ودخليه فى كياس وحطيه فى الفريزر


وانا تحت امر اى اخت تحتاج حاجه اختكم سمر الحسينى



وعلى فكره انا مجربه الموضوع ده من 15 سنه والحمد لله انا مش بغير الطريقه ابدا
12-05-1428 هـ, 12:52 مساءً
 
اختى اليكى طريقة تانية لحفظ ورق العنبتجيبى ورق العنب وتنظفية من الجزع الا فية وترصية فوق بعض وتضعية فى اكياس بيضة وتضعية فى الفريزر يقعد لمدة سنة للموسم الا بعدة يعنى ولما تيجى تستخدمية تغلى المية وتضعى فيها نقطة زيت وملح لسهولة فكة معاكى ورقة ورقة وتسقطية وتخرجية بسرعة وتضعية تحت المية البادرة وتستخدمية عادى وبالهنا والشفا يا رب ودى طريقة تانى غير الا الاخت قالت عليها وانا بستعملة كدة وبيبقى لونة اخضر مش غامق اوى زى السلق جربيها وقوليلى رايك يا رب يعجبك واى استفسار انا تحت امرك اما حفظ الكسبرة او البقدونس بتقطعية بعد عسلة وتجفيفة وتشلية عادى فى كيس بالفريزر
12-05-1428 هـ, 02:44 مساءً
 
طريقتى فى ورق العنب
ارتبه فى علب بدون غسل واحطه فى الفريزر عند الاستعمال اغسله وبس
الكزبره اغسلها وحطها فى خيشه حقت الرز تكون نضيفه ومبلله بالماء والفها على الكزبره واحطها فى علبه فى الثلاجه تقعد اطول مده
12-05-1428 هـ, 03:14 مساءً
 
اختى اليكى طريقة تانية لحفظ ورق العنبتجيبى ورق العنب وتنظفية من الجزع الا فية وترصية فوق بعض وتضعية فى اكياس بيضة وتضعية فى الفريزر يقعد لمدة سنة للموسم الا بعدة يعنى ولما تيجى تستخدمية تغلى المية وتضعى فيها نقطة زيت وملح لسهولة فكة معاكى ورقة ورقة وتسقطية وتخرجية بسرعة وتضعية تحت المية البادرة وتستخدمية عادى وبالهنا والشفا يا رب ودى طريقة تانى غير الا الاخت قالت عليها وانا بستعملة كدة وبيبقى لونة اخضر مش غامق اوى زى السلق جربيها وقوليلى رايك يا رب يعجبك واى استفسار انا تحت امرك اما حفظ الكسبرة او البقدونس بتقطعية بعد عسلة وتجفيفة وتشلية عادى فى كيس بالفريزر

اقوم بعمله بهذه الطريقه و هيا طريقه ناجحه جدا
12-05-1428 هـ, 04:14 مساءً
 


الساعة الآن 01:06 .