الموضوع باين من عنوانه من جربت الطريقه دى انا شفتها فى قناة فتافيت

وفى مصر بنتشرى السمك جاهز بالطريقه دى ايضا بيكون خطييييييييييييي ييير

بس انا عشان لسه مبتدئه
خايفه اجربها ومش عارفه ايه انواع السمك هنا فى الامارات اللى تنفع معع الطريقه دى
وماهى المده اللى المفروض نسيبه فى الفرن؟
واللى مش عنده فكره هى كالتالى:

يفتح ورق فويل ويوضع فيه قليل من الزيت ويرص السمك المغسول ويتبل وبعدين تلفيه كويسه وتحطيه فى الفرن


يارب حد يعبرنى

رفع
ررررررفع


الساعة الآن 03:53 .