Analysis Services
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا عندى حلة ضغط من اول ما اتجوزت وبصراحة كنت الاول بسوى فيها اللحمة بس لقيتها بتدى اللحمة والفراخ لون غير مستحب وكنت بسخن فيها بواقى الاكل اللى عندى وكان بيطلع اكنى لسه عاملاه حالا وبعد كده ركنتها ومعدتش باستعملها
فلو سمحتوا كنت عايزة وصفات مختلفة ممكن ان انا اعملها فيها من خضار وارز ولحوم
وانا عارفة ان انتوا ان شاء الله مش هاتكسوفونى وتحققولى طلبى
وجزكم الله خيرا
03-06-1428 هـ, 11:03 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ايه يا جماعة معقولة محدش فيكوا بيستخدمها
04-06-1428 هـ, 01:59 مساءً
 
احسن شيء الرز وهذا مثال
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=894104
04-06-1428 هـ, 04:13 مساءً
 
شوفي حبيبتي قدور الضغط تختلف بالنسبة ليه أنا أستخدم تربو من زمان وأسوي فية كل شي من لحم ورز وخضار (حنا نسمية إيدام) ومحاشي وورق عنب والجريش و كل شي تقريباً وفية ناس تسوي فية الكيك والكريم كرمل بس أهم شي تنتبهين له يعني للوقت لانه مو زي القدر العادي 0000تحياتي
05-06-1428 هـ, 05:34 صباحاً
 
شكرا لكى يا صافى الورد وانتى يا البكرية بس بصراحو اول مرة اعرف انه بيتعمل فيها حلوايات
وياريت الاخوات يفيدونا اكثر
05-06-1428 هـ, 08:21 صباحاً
 


الساعة الآن 04:31 .