اللى فيكم تعرف طريقه عمل القلقاس الاخضر تلحقنى بسرعه بالطريقة ربنا يكرمكم
25-03-1424 هـ, 01:59 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
25-03-1424 هـ, 06:54 مساءً
 
25-03-1424 هـ, 06:55 مساءً
 
يعني إيه قلقاس؟ بسمع المصريين بيتكلموا عنها كتير بس معرفش هيه إيه...
25-03-1424 هـ, 07:19 مساءً
 
shampo كان نفسي اساعدك بس الاخت ياسمينة قامت بالواجب وخصوصا الرابط الاخير لان دي طريقة القلقاس المصري بالخضرة علي اصولة تسلمي يا ياسمينة

عزيزتي ديباجة القلقاس دة اكة مصرية اصيلة بتتعمل بالخضرة كسبرة وسلقومعاهم ثوم
ثمرة القلقاس شبيههة من الداخل بثمرة البطاطس بس الخارج مش قادرة اوصفهوللك لو لقيت للك صورة حنزلها لك
ولكنها بتكون لزجة شوية وقبل الطبخ لازم ينقع في ماء ساخن لازالة اللزوجة دي وفي الاكل طعمة لذيذ جدا
26-03-1424 هـ, 12:20 صباحاً
 


الساعة الآن 01:15 .