Analysis Services
السلام عليكم ..

ودي أعرف طريقة تجميد السكر العادي
بحيث اسويه زي القوالب



وألف شكر .. مقدما
17-07-1428 هـ, 02:00 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ارجو اللي تعرف الطريقه تجاوبني للضرووورة
18-07-1428 هـ, 03:39 صباحاً
 
انا شفت مرة مارثا ستيوارت تحط عليه شوية ماء وتخلطه زين وعقب تحطه في قوالب بأشكال وأحجام مختلفة وتخليه ينشف ليصير قطعه وحده. لكل كوب من السكر العادي إللي نستخدمه من 3الي 4ملاعق صغيرة ماء بس بصراحة مش متأكدة من المقادير جربيها وردي لنا الخبر.والقوالب صغيرة بأشكال الورد
18-07-1428 هـ, 01:14 مساءً
 
الف شكر لولوه
ونطمح بطرق اخرى
19-07-1428 هـ, 03:11 صباحاً
 
.

"

انا كمان شفتو في برنامج مارثا

كانت بتجيب السكر الناعم مش البودره وتضييفلو مويا

لحد مايصير متل رمل الشاطي المبلول القابل للتشكيل

وبعدين تعمله بقوالب وتتركه يجف وتطلعو بهدوء عشان مايتكسر

"
.
19-07-1428 هـ, 03:25 صباحاً
 


الساعة الآن 07:17 .