Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
السلام عليكم
لي فترة مشتهية هالاكلة وما اعرف اسويها
تعرفون البطاطس اللي يكون مشوي في الفرن في القصدير
حبات كاملة وبعد مايستوي يقطع البطاطس من الوسط ويوضع عليه
جبنة زي الكريمة منفوخة كذا بيضاء
هذا اللي اقصده من تعرف كيف يصلحونه ؟؟ او حتى ايش هالجبنة اللي يحطونها عليه
طعمها جنان ؟ وما ادري اذا هي نفسها القشطة الحامضة اذا هي وين تنباع
وش شكلها يعني انا سمعت ان فيه قشطة حامضة بس مدري عنها
ياليت ياليت اللي تعرف هالبطاطس تقول لي كيف يصلح ينولها ثواب فيني
بانتظار السنعات منكم
27-07-1428 هـ, 09:19 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
للرفع
27-07-1428 هـ, 09:39 مساءً
 
ايوة اختى العزيزة اليكى الطريقة

بطاطس حجم مش كبير يعنى معقول

تغسليها كويس جدا اعمليلها شق فى الوسط

اقفلى كل واحدة بورق القصدير ودخليها الفرن لغايت ما تستوة

بعد ما تستوة فكى القصدير من على البطاطسية حتلقى الشق فتح شوية جيبى معلقة ووسعى الشق وحطى فى كل واحدةقطعة زبدة وملعقة جبنة اى نوع انت بتحبىوممكن الجبنة بتاعت البيتزا

وبعد كدة اقفلى الورقة تانى على البطاطس ودخليها الفرن مدة 10 دقائق

نسيت اقول لل البطاطس بالقشر
وبالعافية
27-07-1428 هـ, 09:44 مساءً
 
هنادي
باين عليك تحبين هالبطاطس زيي

سمورة
باين على طريقتك حلوة لكن اي جبن تقصدين الموزريلا ؟
اتوقع جبنتهم غير تكون منفوشة شوي زي الكريمة
27-07-1428 هـ, 09:54 مساءً
 
الموتزريلا حلة علشان بتعمل معاكى زى المط انما على كيفك اى نوع انت عوزاة
27-07-1428 هـ, 10:59 مساءً
 


الساعة الآن 08:29 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏