السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


انا بصراحه اول مره افرزن(اجمد) الاكل عشان كذا ابغاكم يا حبيباتي تقولون لي كيف افرزن الكبه ( اللحمه و البطاطس )*و كيف افرزن و رق العنب عشان رمضان

ولكم مني جزيل الشكر مقدما

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
ورق العنب ماادري عنه اما الكبه تسوينها عادي وتصفينها في صواني وتغطينها وتدخلينها بالفريزر
حتى تجمد مرره تصير كأنها حجر حطيها بأكياس قد حاجتك اليومية
ونفس الطريقة السمبوسه والفطائر واصابع الجبن
عادى اعملى المحشى بتاعك عادى يعنى جهزى الخلطة ( رز - خضرة المحشى المعتادة - طماطم - بصل - ملح فلفل - وقليل من الزيت ) او اى خلطة انتى تحبيها ..... اذا كنتى بتجيبى ورق عنب طازج اسلقيه نصف سلقة اما اذا كان علب جاهزة احشيه على طول ثم ضعيه فى اكياس وفى الفريزر على طول - وهذا الكلام ينطبق على محشى الباذنجان والفلفل والكوسة نفس طريقة ورق العنب ماعدا السلق فالكل لا يسلق .. يغسل ويقور ويحشى وفى اكياس على الفريزر .... وعند الحاجة تطلعى الكمية المطلوبة وترصيها فى حلة وتضعى عليها شوربة او ماء مزوب فيه ملعقة صلصة وقليل من الملح والفلفل وكيس مرقة دجاج وضعيه على النار وبالهناء والشفاء ماتنسيش ان تصبى الصوص السابق على فوهة كل من ( الكوسة والباذنجان والفلفل ) حتى يتشرب الارز وبعد ان تغلى الصلصة على النار غطى القدر ووطى النار جدا جدا جدا وكانكى بتعملى ارز حتى يستوى وبالهناء والشفاء
اسفة على الاطالة واى سؤال انا حاضرة
مشكورات يا قلبي الله يجزاكن خير


الساعة الآن 08:49 .