سلام يا بنات
عايزه اعرف المطبق سموه كده ليه؟؟؟؟
و ينفه بعجينه السمبوسك؟؟ ولا عجينته ايه؟؟؟
و بيستوي فعلا علي النار من فوق؟؟يعني العجينه مش بتبقي بيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميرسي ياقمرات
07-08-1428 هـ, 01:24 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا كمان بغربة واشتهية ياااااااااااااليت احد يساعدنا
ويعطينا الطريقة
وفضلا لا امرا عجينة البف
وسلمتتتتتتتتتتتتتتوا
07-08-1428 هـ, 01:29 صباحاً
 
حبيبتي اتوقع سموه مطبق لأنها عجينتين فوق بعض

وعجينته نفس عجينة السمبوسه بس تجي مربعه

وتقدرين تسوينه بعجينت السمبوسه

تقصين عجينة السمبوسه من النص وتحطينها على

شكل + وبعدين تحطين الحشوه بالوسط و تثنين

العجين على بعض وتحمرينه من الجهتين
07-08-1428 هـ, 02:42 صباحاً
 
تسلميلي يا جميله بس احمره في زيت بسيط؟؟؟ ولا غزير؟؟؟؟
07-08-1428 هـ, 03:08 صباحاً
 
حبيباتي المطبق من الأكلت الشعبية الحجازية وكل بيت تقريبا يسويه وعجينته مكونة من زيت ودقيق اسمر ومويه دافية تعجينيه وبعدين تكوريها بحجم اليد تقريبا وبعدين تفرديها وتحطي الحشوة اللي مكونة منكرات وبيض ني وملح وفلفل اسود طبعا العجينة تقصيها مستطيل وتحطي الحشوة فقط بالنص ثم تطبقي من جميع الجهات وبعدين تحطي في الطاوة قليل زيت وتحمريه أو ممكن بالفرن من تحت وفوق ان شاء الله اكون وضحت ومن كده يتسمى مطبق عشان يتطبق
07-08-1428 هـ, 05:14 صباحاً
 


الساعة الآن 06:54 .