السلام عليكم ورحمه الله
لو عايزه تغيري في الفليهات وبتحبي الصويا صوص ........ الأكله دي رائعه واحلي ما فيها انها يا دوب عشر دقائق وتكون علي السفره , يارب تعجبكوا ( انا اول مره انزل اكله ليا وان شاء الله تعجبكوا )


[/url][/IMG]


المقادير :


[/url][/IMG]


[/url][/IMG]

6 شرائح فيليه
3 معلقه طعام صويا صوص
توابل مشكله ( فلفل اسود – حبهان ( هيل ) – قرنفل ( مسمار ) – زعتر – روز مارين ) مطحونه ناعم وملح
2 حبه فلفل اخضر واصفر واحمر
واحده طماطم جامده او ما يعادلها حبات صغيره
واحده بصل متوسطه

الطريقه:
بعد غسل الفيليه نضع عليه التوابل والصويا ويقلب



[/url][/IMG]


يسخن قليل من الزيت في طاسه كبيره


[/url][/IMG]

نضع الفراخ علي طول بدون ما نتركها مده في التتبيله
نشوح الفراخ تشويح خفيف علي الجانبين لكن متتحمرش مجرد 3\4 سوي ونطلعها

[/url][/IMG]



--------------------- يتبع -------------------------
26-08-1428 هـ, 10:30 مساءً
 

5.00

عدد التقييمات: 1
5
100%
4
3
2
1
وده شكل الفراخ بعد التشويح ال 3\4 تسويه


[/url][/IMG]


نضع في نفس الطاسه مكان الفراخ البصل بعد تقطيعه شرائح وندبله فقط لا يتحمر

[/url][/IMG]

نضيف عليه الفلفل الالوان بعد تقطيعه شرائح ايضا ونقلبه شويه 3 دقائق
ثم نضيف الطماطم بعد تقطيعها مكعبات


[/url][/IMG]

ونقلب شويه ثم نعيد الفراخ في الطاسه ونقلبها لمده 3 دقائق


[/url][/IMG]


الأرز :
ينقع 2 كوب ارز بسمتي الغامق في ماء 1\2 ساعه ويصفي


[/url][/IMG]

نشوح فقط دون تحمير بصله كبيره مقطعه صغير ثم نضيف عليها 1\2 معلقه صغيره كاري وفلفل اسود وتوابل الكبسه المطحونه وفلفل اسود ونقلب

[/url][/IMG]


ثم نضع 3كوب شوربه دجاج او لحم و 2 مكعب مرقه ونتركه يغلي
ثم نضيف الرز ونتركه علي نار عاليه ومتغطي حتي يشرب معظم الشوربه ثم نهدئ النار جدا ونتركه الي تمام النضج

[/url][/IMG]

ويقدم وبالهنا والعافيه

ولو سمحتوا تتكرم احدي اخواتي وتقولي الصور ظاهره ام لا عشان دي اول مره
26-08-1428 هـ, 10:53 مساءً
 
مشاء الله روعه ...الصور طالعه عندي الله يوفقك ومبارك عليك الشهر
26-08-1428 هـ, 11:10 مساءً
 
روووووووووووووعه والصور طالعه
تسلم الايااااااااادي والله يعطيك العافيه
26-08-1428 هـ, 11:10 مساءً
 
الله يعطيكى العافية اختى والطبخة تجنن تسلم ايديكى
26-08-1428 هـ, 11:40 مساءً
 


الساعة الآن 02:46 .