كل عام وانتم بخير ياريت يا بنات تدلونى على طريقه حلوه للجمبرى المقلى وتكون نتيجتها زى بتاعه بره وكمان فيه ارز لونه احمر شويه بيقدموه جنب الجمبرى المحمر ياريت طريقته وشكر ا لكم
27-08-1428 هـ, 07:33 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
uuuuuuuuuuup
27-08-1428 هـ, 03:00 مساءً
 
الجمبري بانيه
تتبلي الجمبري بتوم وليمون وماء بصل وكمون وملح وفلفل وتتركيه في التتبيله فتره وبعدين تتغطيه بالدقيق ثم البيض ثم البقسماط وبعدين يقلى في الزيت


الارز الصياديه سهل جدا
تبشري بصله وتحمريها لحد ما يكون لونها بني بس اوعييييييي تحرقيها لان هيكون طعمها مر خدي بالك
وتكوني مجهزه حبة طماطم مبشوره تضيفيها على البصل ثم تضيفي مقدار الماء المعتاد لكمية الارز اللي بتطبخيها وبعدين تضيفي ملعقة شاي توابل مشكله وتتركيه يغلي واول ما يغلي الماء تنزلي الارز المغسول المصفى وتزبطي الملح واول ما يبدا الارز في الغليان تهدي النار حتى يتم النضج
ارجو اكون افدتك والف صحه وهنا
27-08-1428 هـ, 10:50 مساءً
 
27-08-1428 هـ, 10:51 مساءً
 
27-08-1428 هـ, 10:51 مساءً
 


الساعة الآن 02:10 .