السلام عليكم يا بنات ، عاملين أيه في رمضان - تقبل الله صيامنا و صلاتنا إن شاء الله
امبارح عملت قطايف باللحمة المفرومة بس طلعت مقرمشة خالص أنا مش عايزها كده قولولي أعمل ايه ؟؟
و كمان اتبقي قطايف محشية لكن لسي مقلتهاش ( يعني لسي لم أضعها في الزيت ) ينفع أضعها في الفريزر ؟
مشكورين علي الرد مقدماً
03-09-1428 هـ, 12:18 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتي كل عام وانتي بخير

يمكن السبب انك رقيتيها ( فردتيها ) كثير لما صارت رفيعه
اتوقع هذا السبب
03-09-1428 هـ, 02:56 مساءً
 
انا اسقيها بالمرق""الشوربة" عشان تكون لينة
03-09-1428 هـ, 03:46 مساءً
 
شكراً لأختي أضواء نجد والهي انا اعتقد اني مفردتهاش كثيراً لكن هي كلهل بتقرمش مش الأطراف بس

أختي more مشكورة علي الرد
انا هجرب أسقيها زيك بالشوربة بس ربنا يستر و متكونش طريه جدا

كل سنة و أنتوا طيبين
04-09-1428 هـ, 10:20 صباحاً
 


الساعة الآن 04:10 .